Curatarea geamului sablat

Geamul sablat este intotdeauna prezent in aeroporturi, birouri private, in oficiile postale sau banci pentru a oferi un grad de intimitate clientilor .
Geamul sablat este utilizat atat in sectorul public,cat si pentru a separa diferite camere din casă fara a impiedica trecerea luminii naturale.
De asemenea, aveti posibilitatea să utilizati geamul sablat cu model in cele mai diferite maniere. Baia pare a fi locul de predilectie, atat in ceea ce priveste ferestrele care se deschid la partea exterioara a cladirii, fie pentru cabine de dus, decisiv pentru a separa zona de dormit de camera de zi sau bucatarii. Sticla sablata poate avea decoratiuni interminabile si, de fapt, poate deveni elementul de mobilier care pot da casei un stil personalizat mereu foarte binevenit.
Geamul sablat da o nota de eleganta, personalitate, luminozitate, dar este destul de dificil de curatat in mod corespunzator.
Pentru a evita greselile si deteriorarea acestuia, procedati după cum urmează: purtati mănusi de cauciuc pentru a nu lasa amprente in timp ce il curătati. Evitati aplicarea produselor pe baza de amoniac, detergenti abrazivi si stergerea lor cu ziare. Distribuiti detergent pe toata suprafata, apoi cu o carpa moale si curata sau un burete moale se sterge cu miscări circulare si rapide pentru a elimina complet murdaria. Clatiti zona cu apa calda, iar cu o carpa moale si curata se sterge cu miscari circulare pana se usuca bine. Este important de a face acest lucru o data la luna.