Placari cu oglinda

Ca si aspect se foloseste uzual oglinda clara sau colorata cu grosime de 3 si 4 mm, in orice forma dorita , indiferent de dimensiuni , contribuind astfel la reusita designului de interior.

Oglinzile se pot folosi in diverse spatii si variante , dar cel mai des o intalnim aplicata pe perete , in sali de fitness , sali de dans , sali de asteptare , cazinouri si cluburi de noapte. Amplasarea corecta a oglinzilor poate crea senzatia de spatiu mai mare , aerisit , si mai primitor in care efectul vizual de lumina este amplificat.

Ca element decorativ se pot placa in locuinte , inlocuind faianta in bucatarie si baie , aplicate pe tavan , pe usile unui dressing , cat si in orice alt loc unde aceasta s-ar integra din punct de vedere estetic si functional.

Pentru un aspect mai placut ele pot fi finisate cant-muchie-cant , fazetate , sablate cu model pe exterior cat si pe partea din spate pentru lumina de fundal data de leduri in special la dressing-uri.

Montajul oglinzilor prin lipire direct pe perete se va face cu adeziv special pentru oglinzi si banda dublu adeziva , in cazul celor aplicate pe pal se vor folosi accesorii de prindere iar cele de dressing fara a avea sustinere de pal se va face numai cu folie de protectie aplicata pe spatele oglinzii.